Direct naar de inhoud

Humanistisch verbond afdeling Leiden e.o.

Welkom en wat leuk dat je ons beter wilt leren kennen. Wij stellen ons graag aan je voor.

Wie wij zijn

Het Humanistisch verbond is een bruisende vereniging met afdelingen door het hele land. Wij zijn de afdeling voor Leiden en omgeving en organiseren lokaal diverse interessante en inspirerende bijeenkomsten voor mensen die zich graag willen verdiepen.

Het bestuur van Humanistisch Verbond afdeling Leiden e.o.

Lisa van Zanen

Voorzitter

Mijn naam is Lisa van Zanen, 34 jaar jong en in het dagelijks leven ben ik als docent Pedagogiek. Sinds kort ook als voorzitter actief in het bestuur van de afdeling Leiden.

Lees meer

Laetitia Meijering

Secretaris

Ik ben Laetitia Meijering. Ik heb (organisatie-)sociologie gestudeerd, heb me altijd verwant gevoeld met het bestuderen van maatschappelijke/politieke thema’s. Sinds 2021 ben ik secretaris van het Bestuur in Leiden.

Lees meer

Joyce de Boer

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Joyce de Boer (1970). Sinds drie jaar ben ik lid van het Humanistisch Verbond. Als algemeen bestuurslid van het Humanistisch Verbond regio Leiden hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan een vereniging waar men met plezier lid van is.

Lees meer

Penningmeester

Vacature

Heb je interesse om je in te zetten voor het Humanistisch Verbond en affiniteit met financiën? Solliciteer dan op de vacature voor Penningmeester.

Lees meer

Solliciteren naar de bestuursfunctie ‘algemeen bestuurslid’ of ‘penningmeester’ kan via dit mailadres: [email protected]. Ook andere vragen over onze afdeling zijn welkom op dit mailadres.

Het bankrekeningnummer van de afdeling Leiden is NL96 TRIO 0198 3765 02
t.n.v. Humanistisch Verbond Afdeling Leiden.

Meer weten over Humanistisch verbond afdeling Leiden e.o.?

Neem contact op

De makkelijkste manier om in contact te komen. Stuur een kort berichtje en wij nemen contact op met jou.

Bekijk onze evenementen

De beste manier om ons te leren kennen is door mee te doen met één van de vele evenementen die wij organiseren. Je bent welkom, ook als je geen lid bent.

Meer weten over het humanisme?

Op de website van het Humanistisch Verbond staat veel informatie over het Humanisme. Lees de informatie en misschien kom je erachter dat je allang humanist bent.